Održavanje higijene u poslovno-stambenim objektima

Novi Sad

Lukijana Mušickog 11

Radno vreme

Radnim danima: 07 - 15h

O nama

Firma Cleanservice posluje od 2011. godine. Glavna delatnost koju obavljamo je održavanje higijene u stambenim i poslovnim objektima, takođe u ponudi imamo mašinsko čišćenje velikih prostora, garaža, magacina itd. Firma ima 50 stalno zaposlenih radnika-spremačica.

Od početka poslovanja do danas, Cleanservice je postao lider u održavanju higijene stambenih zajednica na teritoriji Novog Sada, što potvrdjuje preko 700 stambenih zajednica zadovoljnih korisnika na tekućem održavanju higijene.
Cleanservice svoju politiku poslovanja bazira na konstantnom kvalitetu usluge, koji održava pomoću stalnih radnika sa dugogodišnjim iskustvom. Sva hemijska sredstva koja se koriste prilikom obavljanja poslova su od sertifikovanog proizvođača i proizvode se namenski za Cleanservice. Svi alati koji se koriste su maksimalno profesionalni. Firma takođe poseduje sopstveni magacin i vozni park.
Konstantnim ispitivanjem tržišta, unapređivanjem u tehničkom smislu i adekvatnom organizacijom kadrova, trudimo se da naše usluge budu maksimalnog kvaliteta, jer je zadovoljstvo naših klijenata uvek na prvom mestu.About Image